keskiviikko 19. lokakuuta 2011

Testi

Tein sitten taas raskaustestin. Negatiivinen. Olipa yllätys. Oli pakko käydä apteekissa, vaikka olin jo päättänyt, että tässä kuussa en testiä tee lainkaan. Rintani ovat olleet viime päivät niin kipeät ja yökötys niin rajua, että olin taas kerran täysin 100% vakuuttunut, että olen raskaana. Enpä sitten ollut. Saisivat kuukautisetkin jo hiljalleen alkaa.

2 kommenttia:

 1. Hei!

  Löysin blogisi tuossa viikonloppuna ja lisäsin sen suosikkeihin koska tykästyin sinuun. Vaan nyt kun aina käyn katsomassa oletko kirjoittanut uutta, tulee vastaan tämä postaus. Ja mulle tulee tosi paha mieli sun puolesta, uudestaan ja uudestaan. Tekisi mieli halata sinua.

  En itse ole samassa elämäntilanteessa, mutta voi jos voisin niin sinulle uskoa ja voimaa antaisin! Niin paljon minua kosketat! Toivon todella paljon, että asiat kääntyisivät parempaan suuntaan, että saisit sen toiveesi toteutumaan.

  VastaaPoista
 2. Hei,
  en ole itsekään täällä hetkeen käynyt, mutta en oikeastaan siksi, että mieli olisi ollut musta, vaan enemmänkin koska olen ollut oikeastaan ihan hyvällä tuulella viime aikoina. Kuukautiset ovat alkaneet ja nyt odottelen taas oikeastaan ihan iloisin mielin tulevaa kuukautta :)

  Kiitos virtuaalisesta halauksesta, se piristi päivää. Yritän ehtiä taas postailla, viimeistään ensi viikolla.

  VastaaPoista